Edgar N

Edgar N. is een totaalconcept voor maatkleding, aandacht en gemak.

De drijvende kracht achter Edgar N. is Edgar Nijdam. Met veel enthousiasme, vakkennis en ervaring helpt hij zijn clientèle, vanuit zijn authentieke showroom in Driebergen-Rijsenburg, aan een unieke, eigentijdse en zakelijke uitstraling. . Edgar N. creëert pakken, jasjes, broeken, shirts en jassen op maat. De schoenen collectie is van Leeder shoes. De collectie accessoires bestaat uit dassen, riemen, pochets, manchetknopen en sokken.

De maatkleding van Edgar N. garandeert een unieke en smetteloze stijl, gemaakt om de persoonlijke uitstraling van ieder individu te verbeteren. Cliënten worden met de uiterste zorg geleid door de keuzes van stijlen, stoffen en accessoires.

Edgar N. draagt de Health Promoters een warmt hart toe. Preventie door Educatie!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, momenteel een veel gehoorde kreet, zeker ook bij Edgar N. een oprechte visie. Vandaar dat een initiatief als de Health Promoters naadloos aansluit binnen het gedachtegoed van Edgar N.

Zo af en toe komen ze op je pad, mooie belevenissen, speciale plekjes, gepassioneerde mensen. Harold Robles is zo’n gepassioneerd mens. Hij richtte jaren geleden de Health Promoters op vanuit de overtuiging dat gezondheidseducatie een mensenrecht is, waar dan ook ter wereld!

De HealthPromoters is een internationale non-profit organisatie die zich richt op scholing en informatie voorziening. Het is ervan overtuigd dat het toegankelijk maken van relevante informatie door educatie de meest effectieve manier is om tot verbetering van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te komen.

Jaarlijks worden vele duizenden lokale mensen van gezondheidseducatie voorzien, getraind en gecertificeerd. Deze ‘local heroes’ brengen die kennis weer over op anderen. Een strategie die blijkt te werken en voor heel veel werkgelegenheid zorgt, maar niet zonder hulp tot stand komt.

Wist je dat € 5,00 al voldoende is om 24 kinderen van gezondheidseducatie te voorzien?

Edgar N. is er trots op hieraan een steentje bij te mogen dragen, help jij ons dragen?

Eureka FM adviseert u om eens een kijkje te nemen op de website van Edgar N: http://www.edgar-n.nl