Hofmans Tapijten Cuijk

Van vloerbedekking tot gordijnen. Van kleden en karpetten tot jaloezieën. En van relax-fauteuils tot kunstgras. Bij Hofmans in Cuijk vindt u werkelijk alles voor de aankleding van uw woning. In de showroom van ruim 6000 m2 presenteren we u alle wooncomfort die u zich kunt wensen.

Hofmans is de grootste tapijtspeciaalzaak van Nederland!

Bijna 50 jaar geleden startte Hofmans Tapijten met de verkoop van kamerbreed tapijt. Inmiddels is Hofmans de grootste tapijtspeciaalzaak van Nederland met 6000 m2 showroom en magazijn. Vanuit die ervaring is Hofmans Tapijten op het gebied van vloerbedekking absolute trendsetter. We zijn gespecialiseerd in kamerbreed tapijt, parket en houten vloeren, laminaat, vinyl, pvc vloeren, tapijttegels, marmoleum en traplopers.

Door de jaren heen is het assortiment in wooncomfort steeds verder uitgebreid. Als finishing touch voor uw interieur biedt Hofmans Tapijten de grootste collectie vloerkleden en karpetten in de Nederlandse detailhandel. Maar ook als het gaat om gordijnen, vitrages, binnenzonwering of buitenzonwering vindt u bij Hofmans ongetwijfeld een passende oplossing voor de aankleding van uw woning. Daarnaast bieden we een enorme keuze in relax-fauteuils. Nieuw is onze buitenshowroom voor kunstgras, waar we u 60 verschillende soorten kunstgras presenteren.

Professioneel advies en vakkundig leggen of monteren.

Om de juiste keuze te maken en gegarandeerd jarenlang van uw aanschaf te genieten, staat Hofmans u bij met deskundige begeleiding en vakkundig advies. In onze showroom staan onze verkopers en binnenhuisadviseurs graag voor u klaar. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische medewerkers, die bij u thuis komen inmeten en de situatie nauwkeurig bekijken om een optimaal resultaat te bereiken. Onze stoffeerdersploeg draagt vervolgens zorg voor het vakkundig leggen, monteren of ophangen van uw aanschaf. De stoffeerders zijn stuk voor stuk ambachtslieden die nog echt van hun vak houden. Alle medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en mogelijkheden. Ook is Hofmans als woonwinkel CBW-erkend.

Eureka FM adviseert dit prachtige bedrijf: http://www.hofmanstapijten.nl