Koop Villa Costa Blanca

Vertrouwd op weg naar uw droom..

Uw eigen huis aan de Costa Blanca. Hoe vaak droomt u er niet van? Mijn naam is Susanne Hofmans-ten Broek, ooit had ik ook deze droom. In 2011 zetten wij een grote en spannende stap: we kochten een villa als vakantiehuis in Moraira aan de Costa Blanca (www.luxevillamoraira.nl). Al heel snel beseften we: dit hadden we eerder moeten doen…
Daarom wil ik u helpen ook uw droom waar te maken.

Hart en ziel

Omdat ik zelf vloeiend Spaans spreek, ben ik in contact gekomen met de juiste mensen, op de juiste plek. In het traject van aankoop en verbouwing, dat we zelf doorlopen hebben, legde ik mijn hart en ziel. Zo heb ik een aantal zeer fijne relaties aan de Costa Blanca opgebouwd, op wie ik volledig vertrouw. Zij hebben me gevraagd een agentschap op te zetten: Koop Villa Costa Blanca.

Begeleiding

Ik werk onder meer samen met een gerenommeerd en zeer betrouwbaar Spaans familiebedrijf, dat er een West-Europese werkwijze op nahoudt, de juiste wegen bewandelt en korte lijnen hanteert. Spaanse kennis, maar met begeleiding vanuit Nederland. Ik begeleid u, als u dat wilt, op uw reis naar Spanje, sta u met raad en daad bij en breng u in contact met mijn relaties. Deze begeleiding en bemiddeling kost u niets….

Het juiste gevoel

Een huis koopt u enkel als het ‘goed voelt’ en u weet dat u de juiste mensen om zich heen heeft. Zelf ben ik ook die cliënt geweest die het allemaal ontzettend spannend vond. Daarom ben ik ervan overtuigd dat mijn ervaring een enorme meerwaarde voor u is tijdens dit proces. En dus wil ik u helpen uw droom te verwezenlijken. Uit liefde voor het Spaanse land, de taal en de Spaanse cultuur. Noem het passie….

Door Eureka FM zeer aanbevolen. Onze naam noemen mag uiteraard: http://www.koopvillacostablanca.nl