Over ons

https://streamingv2.shoutcast.com/wwweurekafmnl
Bij “noodgevallen” bv als de player weer eens niet werkt kun je deze link kopiëren en plakken in je browser, heel simpel. Sinds de overgang van Radionomy naar Shoutcast werkt het helaas allemaal niet meer zo goed. Hoop dat het op deze manier voor jullie werkt. Je kunt deze link ook kopiëren in welke player dan ook die je gebruikt. Sorry voor het ongemak. (Use this link to copy paste it in your browser if the player doesn’t work. Very simple. Enjoy the music!)

Jarenlange ervaring met een korte tussenpauze heeft de oprichter van Eureka FM doen beslissen de draad weer op te pakken.

Dit is nog maar het begin en we zijn met een vooralsnog klein team druk bezig de boel professioneel te laten werken en dit nieuwe radiostation te lanceren, in eerste instantie via het world wide web. Onderzocht zal worden of het haalbaar is daadwerkelijk on air te gaan in de toekomst.

Jullie reacties zijn welkom op onze emailadressen, we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden en zullen zeker luisteren naar de wensen.

Met vriendelijke groeten,
Eureka FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *