Smartphone apps

https://streamingv2.shoutcast.com/wwweurekafmnl
Bij “noodgevallen” bv als de player weer eens niet werkt kun je deze link kopiëren en plakken in je browser, heel simpel. Sinds de overgang van Radionomy naar Shoutcast werkt het helaas allemaal niet meer zo goed. Hoop dat het op deze manier voor jullie werkt. Je kunt deze link ook kopiëren in welke player dan ook die je gebruikt. Sorry voor het ongemak. (Use this link to copy paste it in your browser if the player doesn’t work. Very simple. Enjoy the music!)

Via de mobiele telefoon is het eenvoudig om Eureka te beluisteren via de Radionomy app. Download de app op www.radionomy.com en type vervolgens in de zoekbalk Eureka. Het logo is dan te herkennen en daarop klikken moet voldoende zijn. Via de pc of laptop is het makkelijkst om via de website te luisteren, www.eurekafm.nl dus. Wel moet flashplayer op de pc of laptop geïnstalleerd zijn maar dat hebben de meeste wel standaard lijkt me. Anders downloaden via de site van Adobe.

Bring Eureka FM With You Everywhere!

Listening to Eureka’s radioprograms and music, regardless of location and time?
Simply install the Radionomy application on your smartphone and access Eureka FM.

The application is completely free, without advertising on the screen and available without a subscription. Choose your platform and download the mobile application you need. Once installed use the keyword Eureka or Radio Eureka and than click on the icon. That’s all!

Eureka FM you love it, we play it!

Eureka on Android
Download here

Eureka on iPhone
Download here